Donacions

En fer el teu donatiu, has d’indicar nom, cognoms, DNI i adreça. Has de saber que les donacions als partits polítics gaudeixen de beneficis fiscals. En el període electoral no pots ingressar un import superior a 10.000€. Les persones jurídiques no poden fer aportacions als partits i els partits no poden rebre aportacions anònimes.

De conformitat amb la Llei Orgànica 8/2007, de 4 de juliol, sobre finançament dels partits polítics, JUNTS PER CATALUNYA podrà rebre donacions no finalistes provinents de persones físiques i atenent als límits que en el text legal s’estableixen.

Les donacions rebudes tindran un caràcter irrevocable i es destinaran al finançament de les activitats pròpies del partit.

El límit màxim anual de donacions per part d’una mateixa persona és de 50.000.-€.

En compliment de l’esmentada normativa, mitjançant l’acceptació de la present Política de Donacions vostè declara que:

La present donació prové d’una persona física i no d’una persona jurídica o d’un ens sense personalitat jurídica.
La present donació no prové d’una persona física que sigui part d’un contracte vigent previst en el marc de la legislació de contractes del sector públic, en l’exercici d’alguna activitat econòmica o professional.
Les quantitats objecte de donació provenen de fons propis de la persona que l’efectua.
La present donació es realitza a títol personal i no per compte de terceres persones físiques, jurídiques o sense entitat pròpia.
La present donació no prové d’un Govern, organisme, entitat o empresa pública estrangera, o d’empreses relacionades de forma directa o indirecta amb els anteriors.

Carles Puigdemont

Informació personal

Responsable del tractament: JUNTS PER CATALUNYA (JUNTS).
Finalitat del tractament: gestionar el teu donatiu.
Legitimació: el teu consentiment.
Destinataris: les teves dades hauran de ser comunicades a l’Agència Tributària per declarar el donatiu realitzat. En la resta de casos, les teves dades no seran cedides a tercers si no és per obligació legal o per donar compliment a la finalitat del tractament autoritzada.
Drets: pots exercir, entre d’altres, els drets d’accés, rectificació i supressió de les teves dades a l’adreça dpd@junts.cat. També tens dret a presentar una reclamació davant l’autoritat de control si creus que el tractament de les teves dades no ha estat adequat (www.aepd.es)
Informació addicional: pots consultar informació més detallada sobre la nostra política de protecció de dades a la web www.junts.cat/privacitat
Tractament de dades personals*Required Tractament de dades personals Required
Informació de la targeta de crèdit
Aquest és un pagament segur encriptat amb SSL.

Donació total: 100€