El president Carles Puigdemont es reuneix amb la direcció de Foment encapçalada pel seu president Josep Sánchez Llibre

La trobada, a la qual també hi han participat Jordi Turull, Albert Batet i Anna Navarro, ha servit per analitzar la situació econòmica de Catalunya davant les eleccions del 12 de maig

El president Carles Puigdemont s’ha reunit avui a Perpinyà amb la direcció de Foment per conèixer les demandes de l’entitat davant les eleccions catalanes del 12 de maig. A la trobada hi ha participat el secretari general de Junts, Jordi Turull, el president del grup parlamentari, Albert Batet, i la número dos de la candidatura Junts+ Puigdemont per Catalunya, l’empresària Anna Navarro. Per part de
Foment hi ha assistit el president Josep Sánchez Llibre, el secretari general, David Tornos, i els vicepresidents Xavier Panés, Baldiri Ros, Mar Alarcón, Santiago García-Nieto, Josep Maria Gardeñes, Cinta Pascual.

Durant la trobada s’ha analitzat la situació econòmica de Catalunya i la patronal catalana ha aprofitat per traslladar al president Puigdemont  les seves prioritats de cara a les eleccions del 12 de maig: una fiscalitat més competitiva, l’execució de les inversions que el país necessita i una més gran seguretat jurídica.

Des de la candidatura Junts+ Puigdemont per Catalunya s’ha recordat que l’espoli fiscal que pateixen els catalans i la manca d’inversions de l’estat perjudiquen de forma estructural el creixement de l’economia catalana. I s’ha refermat el compromís de reformar l’administració per desburocratitzar-la i facilitar els tràmits als usuaris. 

Amb aquesta trobada, la candidatura Junts+ Puigdemont per Catalunya inicia una ronda de reunions amb representats d’entitats econòmiques i socials del país per tal de conèixer quines són les seves principals demandes.

Perpinyà, 15 d’abril de 2024