Jordi Turull: “El valor segur per defensar i treballar al servei de Catalunya és el president Puigdemont” 

La presidenta del Parlament, Anna Erra, ha defensat que a Catalunya li cal un govern i un president que lideri i que cregui en les 8 comarques i municipis de la Catalunya Central

El secretari general de Junts per Catalunya, Jordi Turull, ha assegurat que el Govern espanyol del qual  Salvador Illa en formava part ha deixat tirats els catalans en temes tan importants com Rodalies, les inversions, la llei de la dependència o la recentralització de competències. “Davant d’això, estem preparats per fer-hi front. Aquesta ha de ser la legislatura de la represa. El valor segur per defensar i treballar al servei de Catalunya és el president Puigdemont” ha assegurat Turull des de Manresa on ha celebrat el primer acte de campanya.


Turull també ha destacat que “nosaltres només ens devem a Catalunya i als catalans i el govern de la Generalitat ha d’estar empeltat d’uns valors i actituds que davant els problemes busquen solucions”. En aquest sentit, ha recordat que el president Puigdemont, tot i les constants amenaces, “no s’espanta, lidera i planta cara”.   

La presidenta del Parlament i candidata per les eleccions del 12M, Anna Erra, ha defensat que a Catalunya li cal un govern i un president “que lideri, que cregui en les vuit comarques i els municipis de la Catalunya Central i que hi aposti, que defensi sense complexos la llengua arreu i afronti decididament el repte demogràfic de la Catalunya dels 8 milions”.

Anna Erra ha assegurat que el projecte de Junts+ és sinònim “d’ambició, lideratge, idees clares i mesures per aixecar Catalunya”. “La de Junts+ és l’única alternativa per recuperar la iniciativa, sense renunciar a res, ni al bon govern ni a la independència”, ha conclòs.

David Saldoni, diputat al Parlament de Catalunya i candidat del Bages a les llistes de Junts+, ha posat èmfasi en el fet què ens hem d’actualitzar com a país. L’aprenentatge de tot el que hem viscut, ens serveix per projectar els reptes de futur. És per això que, segons Saldoni “hem de definir quin país tenim avui i com el volem dibuixar. Hem de pensar com volem que siguin les ciutats, els pobles, com volem envellir, com volem ajudar els joves a tenir un habitatge. Hem d’aconseguir sobretot tractar diferent el que és diferent. I això ens ho trobem molt a la nostra comarca”.

La Clàudia Cots, número 29 a les llistes de Junts+ a Barcelona ha manifestat que en “aquestes eleccions tindran un gran impacte pel futur de la nació i el país. El president Puigdemont és l’únic que serà capaç de formar un bon govern i defensar la sobirania de Catalunya.”


Finalment, Ramon Bacardit, cap del grup municipal de Junts Manresa, ha subratllat que “Manresa necessita tornar-se a il·lusionar” i que per això, “a Manresa no només necessitem un lideratge adequat del seu alcalde, sinó que necessitem que el Govern del nostre país posi la ciutat a l’agenda”.  

Manresa, 27 d’abril de 2024