Turull: “La mobilització de la gent farà possible que el 12 de maig comenci un nou temps d’esperança i il·lusió per Catalunya”

Més de 10.000 persones s’han inscrit per assistir als actes de campanya

Junts+ presenta la flota d’autobusos vinilats amb la imatge de campanya que recorreran el país per anar als actes 

Junts+ ha presentat avui els autocars vinilats amb la imatge de campanya que recorreran tot el país per anar als actes del president Puigdemont a la Catalunya Nord. En un acte a Montjuic, el secretari general Jordi Turull, acompanyat del cap de campanya Albert Batet, ha explicat que “hem superat totes les expectatives i ara mateix hi ha més de 10.000 persones inscrites” per assistir als actes de campanya.

 “Ens volem centrar en la nostra prioritat que és Catalunya”, ha defensat Turull. En aquest sentit, ha destacat que “aquesta mobilització de la gent que s’ha apuntat farà possible que el 12 de maig comenci un nou temps d’esperança i il·lusió per aquest país”.

“Volem recuperar el lideratge de país, bon govern, fer-nos respectar”, ha destacat el secretari general. Per això ha fet una crida a la mobilització: “torna a ser una campanya que no entra dins els paràmetres de la normalitat democràtica, perquè el nostre candidat no pot fer la campanya a Catalunya i la comarca i la vegueria es desplaçarà per poder fer costat al president”, 

Barcelona, 25 d’abril.